logo

Casa de la Guitarra – Københavns Guitarskole – åbner i Kvarterhuset

Københavns guitarskole ”Casa de la Guitarra” flytter ind i Kvarterhuset i Jemtelandsgade lige ved Amagerbro Metro station. I den anledning inviteres der til åbent hus torsdag d. 30.10.2014 klokken 16.00-19.00, hvor der vil være minikoncert og information om guitarskolen. 

Undervisning i salen - Casa de la Guitarra - Københavns Guitarskole Guitarundervisning i salen, Kvarterhuset[/caption]

Program: 

16.00
Velkomstdrink til børn og voksne
Velkomst og introduktion ved Mikkel Andersen

17.00
Minikoncert ved Mikkel Andersen og en talentfuld elev

17.30
Guitarhygge og almindelig snak om det at spille guitar

Mikkel Andersen, lederen af guitarskolen, har arbejdet med guitarpædagogik i over tyve år og har før Casa de la Guitarra været tilknyttet de kommunale musikskoler. Nu glæder han sig til at undervise og videregive musikaliteten til elever også fra det lokale miljø på Amager og Christianshavn. 

Casa de la Guitarra - Københavns Guitarskole - åbner i Kvarterhuset

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300


Mikkel bevæger sig i mange genrer omkring akustisk guitar, men er kendt for klassiske stykker fra Spanien og Sydamerika. Han har gennem sin internationale guitarkarriere givet koncerter i utallige sammenhænge hele verden rundt.

”Casa de la Guitarra” tilbyder akustisk soloundervisning af 45 minutter pr. lektion til børn (fra 8 år og opefter) og voksne. Undervisningen tilpasses den enkelte elev og kombinerer discipliner, genrer og grundlæggende guitarteknikker som fingerspil, melodier, akkorder og akkompagnement. Målet er hurtigt at nå et niveau som fornøjer både guitarist og tilhørerer.

Én gang om ugen er der sammenspil, som effektivt fremmer udviklingen.

Vi glæder os til at spille i Kvarterhusets fantastiske lokaler, og jeg håber at Københavns guitarskole - Casa de la Guitarra - i kraft af vores fokus på nærvær, opmærksomhed og musikalitet, kommer til at gøre en hørbar forskel for bydelens musikliv

Læs mere her